Site Loader
zeevracht expediteur

Industrie en transport is overal. De economie draait op volle toeren en moet dan ook continu bevoorraad worden. Nederland heeft grote havens, zeker de Maasvlakte in Rotterdam. Iedere dag meren hier ontzettend veel schepen aan met miljoenen goederen. Door de groeiende economie besluiten steeds meer bedrijven om internationaal te gaan. De expansie van deze handel zorgt vaak voor goede uitbereiding van het bedrijf en maakt grote extra winsten mogelijk. Het biedt als bedrijf grote en nieuwe kansen die onwijs slim zijn om te benutten. Wilt u als bedrijf exporteren naar het buitenland en bent u hiervoor op zoek naar een zeevracht expediteur? Dan is het belangrijk dat u hiervoor een ervaren partij uitzoekt.

 

Wat is een zeevracht expediteur?

Een expediteur is een exporterende partij die goederen vervoert naar het buitenland. De export is een ontzettend groot deel van de handel in Nederland en is dan ook core business. Als u als bedrijf wilt besluiten om goederen naar het buitenland te vervoeren of bijvoorbeeld een eenmalige lading wilt vervoeren naar een ander land, is het van belang dat u in zee gaat met een betrouwbare en ervaren partner. Daarnaast moet de partij verschillende vaarroutes kennen om de ladingen op diverse plekken over de wereld af te kunnen leveren. Hierbij kunt u denken aan New York, Shanghai, Singapore, Santos, etc. U wilt natuurlijk dat uw lading zo snel mogelijk op de juiste locatie is. Ook hier dient u rekening mee te houden bij de keuze voor uw partij.

 

Logistieke diensten

Naast het transport van verschillende ladingen is het ook belangrijk dat de partij met wie u kiest om samen te werken diverse andere diensten aanbiedt, Hierbij kunt u denken aan opslag en distributie, zeker in het land van aankomst. Daarnaast moeten de goederen door een douane en moeten er verschillende zaken geregeld worden met de verzekering. Een zeevracht expediteur neemt deze zaken voor u uit handen.